United State of Pop 2016 (Into Pieces)

Gemaakt door: DJ Earworm, geplaatst op: 03 Dec 2016.

DJ Earworm doet het hem weer hoor, 25 nummers in iets minder 4 minuten. Knap hoor!


Bruno Mars - 24K Magic

Calvin Harris and Rihanna - This Is What You Came For

D.R.A.M. and Lil Yachty - Broccoli

Desiigner - Panda

DJ Snake and Justin Bieber - Let Me Love You

DNCE - Cake By The Ocean

Drake featuring Wizkid and Kyla - One Dance

Fifth Harmony and Ty Dolla $ign - Work From Home

Flo Rida - My House

Justin Bieber - Love Yourself

Justin Timberlake - Can't Stop The Feeling!

Lukas Graham - 7 Years

Major Lazer featuring Justin Bieber and MØ - Cold Water

Mike Posner - I Took A Pill In Ibiza

Rae Sremmurd - Black Beatles

Rihanna - Needed Me

Rihanna and Drake - Work

Sia - Cheap Thrills

The Chainsmokers and Daya - Don't Let Me Down

The Chainsmokers and Halsey - Closer

The Weeknd and Daft Punk - Starboy

Twenty One Pilots - Stressed Out

Twenty One Pilots - Heathens

Twenty One Pilots - Ride

Zayn - Pillowtalk